dijous, 25 d’abril del 2013


Nous cultius i més producció saludable i ecològica. Durant aquests dies hem continuat preparant i treballant la nostra terra per tal d’afavorir la qualitat de les pròximes plantacions. Estem plantant més patates i cebes per assecar, a més a més, fa poquet hem començat a plantar els carbassons, els cogombres, les tomateres, els porros, els coriandres, la rúcula i el fonoll. Tanmateix, les mongetes del hivernacle ja han començat a germinar.

El fonoll és una espècie silvestre força comuna a les terres catalanes tot hi que, el seu origen s’ubica al sud d’Europa.
El fonoll té moltes propietats curatives i medicinals que gràcies el seu consum potencia una bona salut en les persones És molt ric en minerals, vitamina C i F. Alguns dels beneficis més destacables són:
Increment muscular i els seus teixits.
Estimula els fluxos gàstrics i digestius.
Ajuda a combatre l’anèmia, l’artritis i les ulceres.
És un bon complement per a exercitar la capacitat mental.
Permet equilibrar i estabilitzar el colesterol.
És antioxidant per tant, elimina toxines del cos.
És favorable pel òrgan respiratori (per exemple, per a la bronquitis i tos).

A més a més, també és una espècie molt utilitzada per a la bona cuina. És molt aromàtic i per això permet elaborar uns àpats ben gustosos.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada